MOPAN Suceava

Echipa feminină de minihandbal a Liceului cu Program Sportiv Suceava a avut un parcurs foarte bun în acest sezon și s-a calificat la turneul final ce va avea loc la finele acestei săptămâni la Târgu Mureș. Tinerele handbaliste pregătite de antrenorii Ilie Pâțu și Gheorghe Gheorghiu au reușit să termine faza pe zonă pe poziția a doua, fiind învinse doar de gazdele din Onești, iar mai apoi și-au asigurat prezența în ultimul act, după ce la turneul semifinal au ocupat locul trei.
În ultimul act s-au calificat cele mai bune 16 echipe din țară, împărțite în patru grupe de patru, LPS Suceava făcând parte dintr-o serie destul de dificilă cu doi adversari redutabili. Sucevencele vor avea de înfruntat echipa clubului privat HC “Mary Torok” Râmnicu Vâlcea, pe cea a Rulmentului Brașov și pe CSȘ Slobozia.
„Echipa a mers bine până acum și sperăm să avem o evoluție bună și la turneul final, unde va fi mult mai greu. La începutul campionatului ne-am propus să ajungem în ultimul act și ne-am îndeplinit obiectivul, iar acum ne dorim să terminăm în primele opt”, a declarat antrenorul Ilie Pâțu, tehnician care alături de Gheorghe Gheorghiu se ocupă de pregătirea echipei de minihandbal fete a LPS Suceava.
Sucevencele vor avea patru zile obositoare, cu multe meciuri, mai ales că turneul final se desfășoară după formatul Campionatului European.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava