Concert pascal
MOPAN Suceava

Colegiul Național ”Petru Rareș” din Suceava și-a câștigat un binemeritat renume datorită performanțelor la învățătură obținute de elevii săi.  Totuși, cum nu poți sta tot timpul cu nasul în carte, cei care studiază la instituția suceveană amintită anterior au posibilitatea să se relaxeze pe terenul și în sala de sport a Colegiului și în cadrul Asociației Sportive ”Asper”.
Ultimele rezultate obținute pe plan sportiv demonstrează faptul că elevii de la Colegiul Național ”Petru Rareș” au talent. Recent, echipa de volei feminin a colegiului a reușit performanța calificării la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Sportivele pregătite de profesorii Mihai Airinei și Ovidiu Moroșan au câștigat toate meciurile disputate la faza județeană, asta după ce în faza pe municipiu au trecut de formațiile Colegiului Pedagogic din Suceava și ale Liceului cu Program Sportiv.
Echipa Colegiului Național ”Petru Rareș” din Suceava a învins cu 2-0 în toate cele trei partide jucate la faza județeană a ONSȘ, sucevencele trecând pe rând de formația Colegiului Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, de cea a Colegiului ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni și de cea a Colegiului Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava.
Din echipa Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava calificată la faza zonală la volei feminin de la Bacău au făcut parte sportivele: Denisa Ruști, Marieta Candra, Alina Galan, Diana Anchidin, Andreea Lelcu, Daria Pușcașu, Elina Barabaș și Amada Oanea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava