Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reuşit performanţa de a se califica direct la turneul final al Campionatului Naţional, chiar în faţa propriilor spectatori. Elevii antrenorului Tudor Orăşanu au făcut un turneu semifinal aproape perfect şi s-au impus în toate cele trei meciuri disputate la sfârșitul săptămânii trecute în sala ”Unirea”.

În primul meci al turneului, sucevenii au câştigat, 3–0 la seturi, 25-18, 25-19 şi 25-17, cu echipa din Râmnicu Sărat, într-o partidă în care şi-au permis să-i menajeze pe Verciuc şi Raţă, jucători ce erau accidentaţi, dar ar fi putut să joace.

Apoi, în cel mai important meci, cu Dinamo Bucureşti, LPS CSŞ Suceava, susţinută de mulţi suporteri a făcut un joc foarte bun, la finalul căruia s-a impus cu 3–0 la seturi, 25-16, 25-15 şi 25-17. În ultimul meci, cel cu CSŞ Topliţa, gazdele au câştigat primul set, cu ajutorul căruia erau deja calificate, şi mai apoi au menajat din nou jucătorii cu probleme medicale, pentru a nu risca accidentări mai grave. Elevii lui Tudor Orăşanu s-au impus la final cu 3–1 la seturi,  25-20, 25-19, 21-25 şi 25-19.

„La final, echipa a mers foarte bine la acest turneu şi-i felicit pe jucători pentru calificare şi pentru felul în care s-au mobilizat şi au evoluat. Cu Dinamo, echipă cu care ne-am bătut şi anul trecut în finala mică, echipa noastră a făcut un joc aproape fără greşeală şi n-a lăsat vreo şansă bucureştenilor. Am preferat şi am avut posibilitate să-i menajez pe Raţă şi Verciuc în două meciuri, deoarece au probleme cu accidentările şi n-am riscat să-i pierdem la turneul final. Mulţumesc şi publicului numeros ce a venit la Unirea şi ne-a încurajat aşa cum de mult nu s-a mai întâmplat în această sală”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

LPS CSŞ Suceava a abordat acest turneu semifinal cu un lot format din 13 jucători: Alexandru Raţă, Ştefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu şi Vlad Ştreangă şi Răzvan Dănilă.

Din acest sezon, la turneul final, ce va avea loc la începutul lunii mai, se vor califica doar şase echipe, prima clasată de la cele patru turnee semifinale şi cele mai bune două echipe de pe locurile II.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava