Concert pascal
MOPAN Suceava

Deocamdată la stadionul ”Areni” din Suceava este liniște și pace pentru că fotbalul este încă în vacanţă. Conducătorii grupării Foresta au făcut eforturi pentru a achita datoriile, lucru obligatoriu pentru a putea înscrie echipa în Liga a III-a.

În această situație de incertitudine și ”relaș”, fotbaliştii care au evoluat anul trecut pentru Foresta Suceava în eşalonul secund au început să-şi găsească de lucru prin altă parte. Astfel, fundaşul central Vlad Opriş a ajuns la UTA, în curtea „Bătrânei Doamne”, în vreme ce portarul Răzvan Began a fost înregimentat de nou promovata în Liga I, FC Hermannstadt. Began se va bate pentru postul de titular cu Toma Niga, jucător crescut de LPS Suceava, care s-a făcut remarcat pe Areni, apărând poarta Rapidului. Goal-keeperul în vârstă de 20 de ani activează sub formă de împrumut la Sibiu, el aparţinând contractual de FCSB.

Alţi patru jucători ai Forestei, Vlad Stănescu, Andrei Cerlincă, Vasile Dănilă şi Cătălin Coroamă, au preferat să rămână mai aproape de casă, semnând cu Bucovina Rădăuţi, în vreme ce despre foarte tânărul Ruben Sumanariu se aude că ar avea oferte din Liga a II-a, de la UTA şi Aerostar Bacău.

În aceste condiții, probabil că la începutul viitorului sezon competițional se va apela din nou la o garnitură alcătuită din juniori și din nou, după vreo două-trei înfrângeri crunte, toată lumea se va trezi și va încerca să dreagă busuiocul. Parcă am mai văzut acest film, nu? Odată și odată trebuie format o echipă suceveană trainică care să reziste peste timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava