MOPAN Suceava

Sezonul competițional 2017-2018 s-a dovedit a fi unul excepțional pentru handbalul juvenil masculin sucevean. Tinerii sportivi de la LPS Suceava s-au dovedit a fi demni urmași ai antrenorilor lor și au reușit să urce pe podiumul de premiere și la categoria juniori I și II.

Dacă în urmă cu o săptămână, formația Liceului cu Program Sportiv a devenit vicecampioană națională după ce pierdut finala cu CSM București, în acest week-end, echipa de juniori II a câștigat titlul după un turneu de excepție. Pentru că au avut mulți jucători și mai mici ca vârstă, caré au putut evolua și la juniori I, la turneele finale LPS Suceava a avut ca și cuplu de antrenori pe Răzvan Bernicu și Iulian Dugan. Dacă în urmă cu doar câteva zile tinerii handbaliști suceveni s-au mulțumit cu medaliile de argint, de această dată, spre lauda lor, ei și-au păstrat concentrarea și au cucerit medaliile de aur.

LPS Suceava a făcut parte din grupa A alături de CSM Școlar Reșița, CSȘM Bacău și CSM Alexandria. Gruparea suceveană a trecut în primul meci al grupei de cu 32-28 și apoi a reușit să învingă CSM Școlar Reșița cu 33-30, după ce a fost condusă la pauză de bănățeni cu 15-13. În meciul decisive pentru stabilirea ierarhiei în grupa A a turneului final, LPS Suceava a remizat cu vechile lor cunoștințe de la CSȘM Bacău, 29-29, după ce băcăuanii au condus după prima repriză la 7 goluri diferență.
În semifinalele competiției finale ale juniorilor II, LPS Suceava a avut ca adversară echipa CSM București. Sucevenii și-au luat revanșa după finala pierdută la juniori I și au câștigat cu 27-24. După ce au prins elan în penultimul act, sucevenii nu au putut fi opriți în finala mare nici de cei de la CSM Ploiești pe care i-au întrecut cu 32-28.

Echipa campioană a României la categoria juniori II masculin a avut următorullot de jucători: Alexandru Babiuc, Ionut Andeescu, Teofan Hirghiligiu – Claudiu Lăzurcă, Vlăduț Lazoreac, Emanuel Muntean, Samuel Stanciuc, Sebastian Corduș, Casian Gabinat, Robert Chirilă, Liviu Agrigorcioaie, Ionuț Huțan, Daniel Guranda, Mihnea Bejan, Albert Vizitiu, Fabian Rusu și Sebastian Maerean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava