MOPAN Suceava

Echipa de lupte greco-romane a Liceului cu Program Sportiv Suceava a reuşit să câştige medalia de aur a Campionatului Naţional de juniori II pe echipe, într-un turneu final ce a avut loc sâmbătă, în sala de sport a liceului sucevean. Această medalie de aur este a IV-a la juniori II pe echipe din istoria luptelor sucevene şi a II-a pentru LPS Suceava după cea din 2010.
Luptătorii pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan au obţinut patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, mai exact 10-0 cu Râmnicu Vâlcea, 8-2 cu Botoşani şi cu Arad şi 7-3 cu principala contracandidată la aur, echipa din Slatina.
Evoluția lupătorilor suceveni pregătiți de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan au avut evoluția de excepție adjudecându-și titlul fără drept de apel.
Echipa LPS Suceava, campioană națională au făcut parte 12 sportivi: Ioan Moisei – 42 de kilograme, Maxim Codrin-46 de kg, Andrei Hrițuc – 50 kg, Marius Bându – 54 kg, Andrei Rusu și Teodor Horătău la 58 de kilograme, Viorel Strugariu – 63 kg, Nicu Ojoc – 69 kg, Mihai Corbu și Adrian Agache la 76 kilograme, Daniel Blănari – 85 kilograme și Sebastian Perepeliuc la 100 de kilograme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava