MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de handbal masculin juniori III a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a participat la cel de-al doilea turneu semifinal. La Turda, formația suceveană a întâlnit pe rând Academia Minaur Baia Mare, CSŞ Bacău şi HC „Adrian Petrea” Reşiţa.

În prima partidă, elevii antrenorului Iulian Dugan au întâlnit gruparea Academia Minaur Baia Mare. La capătul unui joc echilibrat, sucevenii au reușit să se impună cu 24-21. În urma acestui rezultat, micii handbaliști suceveni au avut un moral excelent pentru a doua dispută, cea cu CSȘ Bacău. Această partidă nu a avut istoric, sucevenii câștigând cu 30-21.

În ultimul joc al grupei D a celui de-al doilea turneu semifinal, LPS Suceava a dat piept cu HC „Adrian Petrea” Reşiţa. După o primă repriză neconvingătoare, sucevenii au revenit puternic în partea secundă și s-au impus cu 20-17.

În urma acestor trei victorii, LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori III, urmând să se lupte pentru o medalie cu cele mai bune șapte echipe din România.

”Îi felicit pe băieți care s-au mobilizat exemplar și au dat dovadă de character. Mă bucur pentru ei și sper să facem o figură frumoasă și la turneul final. Le mulțumesc părinților și tuturor celor care ne-au susținut și au avut încredere în noi” a declarat antrenorul Iulian Dugan.

Clasament final grupa D
1. LPS Suceava    3    3    0    0    74-59    6
2. HC ”Adrian Petrea” Reșița    3    1    1    1    72-64    3
3. Academia Minaur Baia Mare    2    0    1    1    46-49    1
4. CSȘ Bacău    2    0    0    2    40-60        0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava