MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori II a Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional. La sfârşitul săptămânii trecute, formaţia suceveană pregătită de Petru Brânduşe şi Răzvan Bernicu a ocupat locul secund al grupei D a turneului semifinal II care a avut loc la Odorhei.

LPS Suceava a învins cu 34-28 Farul Constanţa şi cu 39-20 gruparea CSŞ Craiova şi a pierdut cu 23-29 în faţa echipei Potaissa Turda.

„Sunt foarte bucuros că am reuşit să ajungem printre cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă şi-i felicit pe jucătorii noştri pentru modul în care s-au dăruit la acest turneu semifinal. Şi cu Potaissa Turda am jucat destul de bine, însă în momentul în care coordonatorul nostru a fost eliminat, lucrurile nu au mai fost la fel.

Deja am ajuns mai departe decât am anticipat şi sper să facem o figură frumoasă la turneul final pentru că avem o generaţie bună de sportivi” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Din echipa de handbal masculin juniori II a LPS Suceava calificată la turneul final au făcut parte jucătorii: Cosmin Moglan, Antonio Pintilei, Ciprian Antoneac, Emanuel Muntean, Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Robert Alupoaie, Caludiu Lăzurcă, Lucian Rusu, Vlad Niculică, Florin Mihăescu, Ionuţ Logofătu, Alexandru Păstru şi Ciprian Pascariu.
La turneul final programat în perioada 15 – 19 iunie s-au calificat echipele: Potaissa Turda, CSM Bucureşti, LPS Buzău, Ştiinţa Bacău, LPS Piatra Neamţ, Minaur Baia Mare, CSS Galaţi şi LPS Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava