Concert pascal
MOPAN Suceava

Oraşul Sosnowiec din Polonia a găzduit de curând „European Talent Cup”, un turneu internaţional de rugby în şapte la care au participat patru formaţii: Cesterova din Rusia, Czarvi din Cehia, RC Koliber din Polonia şi LPS Suceava.

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat la egalitate disputa cu gruparea din Rusia, scor 19-19 şi a învins apoi pe rând, echipa din Cehia cu 26-5 şi pe cea din Polonia cu 33-0. În finala mare a competiţiei LPS Suceava s-a impus cu 17-12 în faţa grupării Czarvi din Cehia şi a cucerit trofeul.

„A fost un turneu deosebit de interesant şi util pentru noi, mai ales că în săptămâna ce urmează echipa noastră va debuta în Campionatul Naţional de rugby în şapte. Organizarea a fost deosebită şi băieţii noştri s-au simţit excelent. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat profesorul Dumitru Livadaru, antrenorul echipei LPS Suceava. Dumitru Livadaru a fost ajutat în acest turneu de profesorul Marcel Creţuleac.

Din lotul formaţiei sucevene au făcut parte jucătorii: Gabriel Acălinei, Eduard Alucăi, Sebastian Beldiman, Andrei Custrin, Dumitrel Giurcă, Pavel Netbai, Mircea Nistor, Andrei Portariu, Răzvan Sandu, Ionuţ Serediuc, Alexandru Ţîrdea şi Florin Zimbru. De menţionat faptul că Eduard Alucăi a fost declarat cel mai bun jucător al turneului de rugby în şapte „European Talent Cup”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava