Comenzi MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Plopeni s-a desfăşurat unul din turneele semifinale contând pentru Campionatul Naţional de handball masculine pentru juniori II. Formaţia LPS Suceava a făcut parte din seria a II-a alături de CSM Bacău, CSŞ 2 Bucureşti, CSŞ Călăraşi şi LPS Buzău.
În primul meci, elevii profesorului Petru Brânduşe au întâlnit cea mai bună echipă prezentă la competiţie, CSM Bacău, echipă despre care nu ştiau decât că se impusese în toate meciurile din sezonul regulat. După o primă repriză în care au fost la înălţime, tinerii handbalişti suceveni au cedat şi au pierdut cu 24-30 (11-10).
Înfrângerea nu i-a demoralizat pe componenţii grupării LPS Suceava, i-a mobilizat şi ca dovadă au câştigat următoarele trei partide şi dreptul de a participa la turneul final.

Rezultate înregistrate la turneul semifinal de la Plopeni:
LPS Suceava – CSM Bacău    24-30 (11-10)
LPS Suceava – CSŞ 2 Bucureşti    25-17 (14-9)
LPS Suceava – CSS CălărașI    29-23 (12-10)
LPS Suceava – LPS Buzău    25-23 (14-14)
“Aşa cum anticipam, jocurile pentru calificarea în turneul final, în primele opt echipe din țară, nu au fost deloc ușoare. Mă bucur că am reușit această calificare pe fondul unor jocuri bune, cu echipe bine pregătite și dornice de victorie.
Chiar și în jocul pierdut cu CSM Bacău, am demonstrat că avem potențial, fiind singura echipă care a reușit să pună probleme ocupantei locului I, chiar dominându-i în prima repriză. Apreciez dăruirea și dorința de victorie a elevilor mei manifestată, mai ales în ultimul joc care era decisiv pentru calificare.
Ne dorim să avem o comportare bună la turneul final, și de ce nu, un loc pe podium. Aceasta depinde numai de noi.
Merită felicitări lotul de jucători: Duman Eduard, Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirilă, Robert Chiţan, Alexandru Cocoş, Alex Dascălu, Gabriel Câmpan, Cătălin Antoneac, George Zamfirache, Daniel Ionasciuc, Ciprian Gvinda, George Paul Omania, Marius Vacariu” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin a LPS Suceava profesorul Petru Brânduşe.

Echipa LPS Suceava a reuşit să se califice la turneul final, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava