MOPAN Suceava

La capătul unui sezon competiţional foarte bun în care a dominat cu autoritate seria A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III, câştigând toate meciurile din cadrul sezonului regulat, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava s-a calificat la primul turneu semifinal. Şi aici elevii antrenorului Iulian Dugan s-au descurcat foarte bine şi au terminat pe primul loc grupa din care au făcut parte, obţinând astfel accesul la turneul semifinal doi.

LPS Suceava se va lupta la finele acestei săptămâni pentru calificarea la turneul final. Formaţia suceveană se va deplasa la Turda, acolo unde vor avea loc partidele din cadrul grupei D a turneului semifinal II. LPS Suceava se va întâlni cu echipele: Academia Minaur Baia Mare, CSŞ Bacău şi HC „Adrian Petrea” Reşiţa.

În primul meci LPS Suceava va juca vineri 20 mai cu Academia Minaur Baia Mare, sâmbătă 21 mai cu CSŞ Bacău şi duminică 21 mai cu HC „Adrian Petrea” Reşiţa.

„Ne aşteaptă trei partide extrem de dificile în compania unor adversari valoroşi. Ne-am pregătit bine pentru acest turneu semifinal şi sper ca băieţii să se mobilizeze.

Primul meci este extrem de important şi sunt convins că jucătorii noştri ştiu acest lucru. Am avut un parcurs bun în acest an şi sper să avem şansa de a ajunge printre cele mai bune opt echipei de juniori III din România” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Iulian Dugan.

Din fiecare grupă de la turneul semifinal II al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III, la turneul final se califică primele două clasate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava