Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal juniori II a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a şi-a consolidat poziția de lider în seria I a Campionatului Național, după ce a câştigat toate meciurile la cel de-al doilea de sală. Sportivii pregătiţi de profesorul Iulian Dugan au învins pe rând cu 33-30 pe CSŞM Bacău, cu 37-31 pe LPS Roman şi cu 34-26 pe LPS 2 Vaslui.

Cel mai important joc al celui de-al turneu II de sală pentru suceveni a fost cel cu CSŞM Bacău. După un joc deosebit, elevii antrenorului Iulian Dugan s-au impus în fața gazdelor băcăuane, care ocupă locul II în clasament, cu scorul de 33–30. Începutul partidei a fost unul echilibrat, în prima parte nici una din echipe nereuşind să se desprindă decisiv, la pauză sucevenii conducând la două goluri diferență, 17–15. În partea a doua, echipa suceveană s-a apărat mult mai bine şi s-a distanțat la şase goluri. În minutul 40, echipa lui Iulian Dugan a rămas fără coordonatorul de joc, Emanuel Muntean, jucător ce a primit a treia eliminare. Până la final, LPS Suceava şi-a menținut un avantaj liniştitor şi s-a impus la trei goluri.

„Echipa noastră a făcut un turneu bun, victoria cu CSŞM Bacău fiind una foarte importantă. Cu acest succes putem să spunem că ne-am consolidat locul I în clasament, poziție pe care nu mai putem s-o pierdem, cred eu, până la finele sezonului regulat”, a explicat antrenorul sucevean Iulian Dugan.

În meciul cu Știința Municipal Bacău, derbiul seriei A, Claudiu Lăzurcă a fost cel mai bun marcator al sucevenilor, cu 16 reuşite, Samuel Stanciuc (7 goluri), Robert Chirilă (4), Mihnea Bejan (2), Albert Vizitiu (2), Ionuț Huțan (1) şi Emanuel Muntean (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava