MOPAN Suceava

LPS Suceava a obținut a doua clasare pe podium la puternicul turneu Balkan Elite Cup, de la Brașov, care a adunat la start câteva dintre cele mai bune echipe de copii din țara noastră. Astfel, la o săptămână distanță, micii fotbaliști de la grupa Under 12 au izbutit să repete performanța reușită de colegii lor mai în vârstă cu un an, ajungând să dispute finala competiției. Formația pregătită de Andrei Ițco a avut parte de un parcurs fără greșeală până în ultimul act, repurtând victorii pe linie: 4-0 cu Corona Brașov, 1-0 cu FCSB Albastru, 4-2 cu Unirea Ruginoasa, 6-0 cu CS Hunedoara, 3-0 cu ACS Kids Tâmpa Brașov și 2-1 cu Junior Galați. Seria de invincibilitate a sucevenilor s-a oprit în meciul decisiv pentru titlu, acolo unde au cedat cu 1-3 în fața celor de la FCSB Roșu. Din punct de vedere individual s-a remarcat în mod deosebit Claudiu David, care a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

„Nu bucurăm că munca prestată în ultimii ani nu a fost în zadar și reușim, iată, să obținem rezultate bune la competiții importante. Țin să-i felicit pe jucători pentru determinare și pentru faptul că au demonstrat încă o dată că sunt un grup unit. Cel mai important este că ne-am arătat posibilitățile în compania unor adversari tari, cum ar fi vicecampioana României, ACS Kids Tâmpa Braşov, şi campioana țării noastre la această categorie de vârstă, FCSB. Sper să rămânem în continuare la fel de concentrați atât la antrenamente, cât și la competiții. În încheiere, aș dori să le mulțumesc părinților pentru susținerea acordată”, a declarat profesorul Andrei Ițco.

Iată lotul de jucători aliniat de LPS Suceava Under 12 la Balkan Elite Cup: Claudiu David, Isac David, Ştefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găină, Mihai Sava, Victor Băbăscu, Ştefan Petraru, Rareş Ştefănoaia, Augustin Găină, Andrei Târnoschi, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici şi Matei Manolache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava