Concert pascal
MOPAN Suceava

După echipele de juniori și cadeți, secția de volei a Liceului cu Program Sportiv din Suceava mai are o echipă ce a reușit să se califice în fazele superioare ale Campionatului Național de Volei. Este vorba de echipa de cadete pregătită de antrenorul Vasile Moșuc, care și-a asigurat calificarea la turneul final cu o etapă înaintea încheierii returului din seria I. Acum trei etape, voleibalistele sucevene s-au impus clar, cu 3– la seturi, în meciul direct cu CSȘ Unirea Iași, disputat pe teren propriu. Duminică, în ultima etapă din retur, echipa pregătită de Vasile Moșuc a reușit a patra victorie din sezon, 3–2 la seturi cu a doua clasată, CSȘ Botoșani. Sucevencele au condus cu 1–0 la seturi, au fost conduse cu 2–1 și au reușit să egaleze, iar mai apoi și-au adjudecat victoria cu 15–8 în setul decisiv.

„Am început mai slab acest campionat, dar treptat echipa a crescut în joc și a reușit să câștige meciuri importante. Mult a crescut ridicătoarea Teodora Macovei, dar și secundul Alexandra Cercelaru. Ne bucurăm că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge la turneul semifinal, unde va fi mult mai greu, mai ales că ne-am calificat de pe locul III, dar vom merge să jucăm și să luptăm. Din păcate campionatul va lua o pauză de aproximativ două luni din cauza participării echipei României la Campionatul European de cadete. Sper să putem să ne menținem într-o formă sportivă cât mai apropiată de cea din competiție până la turneul semifinal”, a explicat antrenorul Vasile Moșuc.

LPS Suceava a abordat sezonul regulat cu un lot format din sportivele: Teodora Macovei, Alexandra Cercelaru, Parah Cota, Paula Roman, Georgiana Naghi, Maria Buiciuc, Claudia Năstasă, Beatrice Pascaru și Ariana Spoială.

Clasament

1. CSȘ Bacău 8 7 1 0 0 23
2. CSȘ Botoșani 8 5 0 2 1 19
3. LPS Suceava 8 3 1 0 4 14
4. CSȘ Unirea IașI 7 2 0 0 5 8
5. LPS CSM Focșani 7 0 0 0 7 -14

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava