Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Piatra Neamţ s-a disputat al cincilea turneu contând pentru seria A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II. Formaţia LPS Suceava, ocupanta locului secund în clasament a realizat un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere.
Tinerii handbalişti suceveni pregătiţi de profesorul Iulian Dugan au depăşit pe rând cu 41-15 echipa CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, cu 23-18 pe LPS Botoşani, cu 27-21 pe LPS Roman, cu 19-18 pe LPS Iaşi şi a cedat cu 18-22 în faţa grupării gazdă LPS Piatra Neamţ. În urma acestor rezultate formaţia LPS Suceava a terminat campionatul seriei A pe locul doi în clasament şi s-a calificat la turneul semifinal care va avea loc în perioada 15-17 mai.
„Partida cu LPS Iaşi a fost una deosebită, golul victoriei noastre fiind marcat dintr-o lovitură de la 9 metri de Paul Marmeliuc. Băieţii s-au mobilizat bine în această partidă, dar au ratat foarte mult. Despre întâlnirea cu LPS Piatra Neamţ nu se poate spune prea mult, gazdele dorindu-şi mai mult victoria.
Ne-am calificat la turneul semifinal şi sperăm la mai mult” a declarat antrenorul formaţiei LPS Suceava, Iulian Dugan.
Pentru formaţia LPS Suceava în turneul de la Piatra Neamţ au evoluat: Eduard Duman, Cosmin Todică, Paul Marmeliuc, Ştefan Veber, Relu Chirilă, Robert Chiţan, Nicolae Marţuneac, George Zamfirache, Alex Dascălu, Robert Câmpan, Cosmin Turcu, Vasile Gvinda, Ovidiu Bădiliţă, Alexandru Murariu, Daniel Ionaşciuc, Cătălin Bordei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava