Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa LPS Suceava şi-a asigurat practice calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Formaţia antrenată de profesorul Petru Brânduşe nu s-a mişcat de pe prima poziţia a clasamentului serei A în acest sezon competiţional după primele cinci turnee. În această a cincea competiţie, găzduită la finele săptămânii trecute de municipiul Piatra Neamţ, formaţia LPS Suceava a câştigat patru din cele cinci meciuri disputate. Echipa suceveană s-a impus pe rând în faţa grupărilor LPS Iaşi (scor 25-19), LPS Piatra Neamţ (26-14), LPS Botosani (31-23) şi LPS Vaslui (22-21), pierzând doar ultimul meci, jucat contra grupării LPS Roman (14-16).

“A fost un turneu important pentru noi prin prisma faptului că ne-am consolidat poziţia de lideri ai clasamentului. Deşi am pierdut un meci, pe fondul unei relaxări premature a sportivilor noştri, ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a realiza matematic numărul de puncte necesar câştigarii Seriei A, înaintea disputării ultimului turneu din sezonul regulat. A fost un turneu de luptă, cu jocuri echilibrate, dar pe noi ne-a interesat în principal să învingem echipele care ne puteau ameninţa poziţia de lider, LPS Vaslui şi LPS Iaşi. Vom aborda şi ultimul turneu cu aceeaşi seriozitate, în ideea de a pregăti jocurile care vor urma în cadrul turneului semifinal” a declarat antrenorul echipei sucevene de juniori III, Petru Brânduşe.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Piatra Neamţ pe următorul lot de jucători: Eduard Duman, Florin Mihaescu, Lucian Bivol – Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirilă, Robert Alupoaie, Alexandru Cocoş, Răzvan Baciu, Cătălin Antoneac, Sebastian Căldăruş, Bogdan Cozorici şi Ovidiu Cozorici.
Ultimul turneu din cadrul sezonului regulat al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III va avea loc în perioada 12-14 aprilie, la Roman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava