Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia de rugby a Palatului Copiilor din Suceava a reuşit să se califice la turneul final pe ţară a Cupei Palatelor la rugby în 7, după ce a câştigat etapa de zonă de la Iaşi. Tinerii rugbişti suceveni, care sunt elevi la Şcolile Generale din Adâncata şi Salcea au s-au impus în toate cele trei meciuri jucate la Iaşi, mai exact 6 – 0 cu Palatul Copiilor din Paşcani, 5 – 1 Palatul Copiilor Iaşi şi 2 – 0 cu NMS Iaşi (s-au punctat doar eseurile).  Echipa suceveană, condusă de antrenorul Dumitru Livadaru, a reuşit astfel să se califice din nou la turneul final, la fel cum a făcut-o şi anul trecut, la prima ediţie a Cupei Palatelor.

„Chiar dacă practică rugbiul de trei luni sau de maxim un an, sportivii noştri au avut o evoluţie foarte bună la etapa de zonă şi sper s-o confirme şi la turneul final. Avem sportivi talentaţi, cu o talie bună la grupa de vârstă 1997-1998, ce mai mult ca sigur vor fi componenţi ai grupelor de juniori mai mari de la cluburile sportive”, a declarat antrenorul Dumitru Livadaru.
Din echipa Palatului Copiilor Suceava au făcut parte elevii, Gabriel Florescu, Samuel Belţic, Ciprian Stănescu, Andrei Gigica, Sebi Rusu, Sebi Mârzălică, Laurenţiu David, Andrei Portariu, Sebi Beldiman, Edi Alucăi, Dumitrel Giurcă şi Gheorghe Chelaru.

Tinerii sportivi suceveni vor intra în lupta pentru o medalie în perioada 30 mai –  2 iunie la Bucureşti, acolo unde vor mai fi alte 19 reprezentante ale Palatelor Copiilor din ţară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava