MOPAN Suceava

Liberalul Ion Lungu şi-a depus, luni, 18 aprilie, la Biroul Electoral Municipal dosarul de candidatură pentru al patrulea mandat de primar al Sucevei. Tot luni liberalii au depus şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local pentru mandatul 2016-2020. Ion Lungu a fost însoţit de liderul judeţean al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, de deputaţii Ioan Bălan şi Sanda Maria Ardeleanu şi de echipa de consilieri locali. Primarul a declarat că îşi depune candidatura pentru un nou mandat cu inima deschisă având certitudinea că municipiul Suceava merge pe un drum bun.

„Nu îmi propun să intru într-o luptă sterilă cu contracandidaţii mei”

El a spus că vine în faţa electoratului cu realizări concrete şi că nu îşi propune să intre într-o luptă sterilă cu contracandidaţii săi. «Dragi suceveni vin în faţa dumneavoastră cui inima deschisă şi îndrăznesc cu respect să vă mai cer un vot pentru data de 5 iunie 2016 deoarece eu am certitudinea că oraşul nostru merge pe un drum bun. Eu nu voi veni în faţa dumneavoastră cu promisiuni, cu cuvinte care să dea bine la urechile dumneavoastră ci vin în faţa dumneavoastră cu realizări, cu fapte care au putut fi văzute, atinse şi înţelese de suceveni. De aceea nu îmi propun să intru într-o luptă sterilă cu contracandidaţii mei indiferent dacă este campanie electorală sau nu eu trebuie să mă lupt zi de zi cu probleme importante ale sucevenilor”, a declarat Lungu.

45 de ani, media de vârstă a candidaţilor PNL pentru Consiliul Local 

Ion Lungu a arătat că are în spate o echipă puternică de consilieri locali care îmbină elanul tineresc cu experienţa celor mai în vârstă.


Lista cuprinde 29 de persoane, din care 10 femei şi 8 tineri media de vârstă a candidaţilor fiind de 45 de ani. Pe lista PNL se află economişti, ingineri, doctori, profesori, jurişti, tehnicieni, asistenţi medicali şi fizicieni. Lista este deschisă de primarul Ion Lungu care este urmat de viceprimarii Ovidiu Doroftei şi Lucian Harşovschi şi de doctorul Cristian Irimie. Urmează în ordine Angela Zarojanu, Mihai Flutur, Adrian Arămescu, Cristi Creţu, Daniel Prorociuc, Daniel Ungurian, Mogdan Bicsi, Cornel Vornicu, Liviu Cîrlan, Gelu Onofrei, Liviana Enea, Vasilică Băiţan, Costel Tătăranu, Aurel Jescu, Constantin Ionesi, Bogdan Păstrăv, Ioan Ciobîcă, Diana Bucătar, Maria Airinei Huianu, Emilia Bilius, Alexandra Paula Şuiu, Ana Longer, Bianca Elena  Atănăsoaie, Macovei Livia şi Mihaela Elena Bahna.

Principalele obiective ale programului electoral al lui Ion Lungu

Ion Lungu şi-a prezentat câteva dintre obiectivele din programul său electoral. Printre acestea înfiinţarea parcului economic Suceava-Botoşani, sală polivalentă de 5.000 de locuri, ruta ocolitoare numărul doi Suceava-Ipoteşti-Botoşani, pod nou peste râul Suceava în zona Termica, amenajarea zonei de agrement Tătăraşi, finalizarea cartierului Europa, modernizarea pieţelor din George Enescu şi Burdujeni, reabilitarea şi modernizarea Curţii Domneşti, continuarea modernizării infrastructurii rutiere, amenajarea de parcări supraterane şi parcări de reşedinţă, finalizarea modernizării reţelelor termice, grădiniţă nouă în cartierul Obcine, un nou stadion de fotbal, parteneriat cu Universitatea pentru construirea campusului nr.2 de la Moara, achiziţionarea a 40 de autobuze electrice pentru TPL.

Echipa PNL alături de Lungu la depunerea oficială a candidaturii la Biroul Electoral Municipal, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava