MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Focşani s-a desfăşurat etapa finală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru ciclul primar. La turneul final a fost prezentă şi echipa Şcolii Gimnaziale nr.4 din Suceava, calificată în această fază după un parcurs de excepţie în etapa judeţeană şi mai ales în cea zonală.

Cele opt formaţii prezente la faza finală la fotbal primar din cadrul ONSŞ au fost împărţite în două grupe. Din grupa A au făcut parte echipele reprezentând judeţele Prahova, Sălaj, Braşov şi Suceava, iar grupa B cele reprezentând judeţele Brăila, Alba, Gorj şi municipiul Bucureşti.

În grupa A, echipa Şcolii Gimnaziale numărul 4 Suceava a încheiat la egalitate toate cele trei partide disputate, 0-0 cu formaţiile din Prahova şi Braşov şi 1-1 cu cea din Sălaj. În urma clasamentului final gruparea suceveană a acces în semifinale.
În penultimul act, micii fotbalişti suceveni au trecut cu 2-1 de echipa reprezentând judeţul Brăila. În marea finală, sucevenii au trecut cu 1-0 de echipa din judeţul Alba.“Băieţii noştri merită toate felicitările. A fost un parcurs incredibil, dar cu atât mai frumos” a declarat profesoarea Claudia Ţuca.

Pe lângă medaliile de campioni, sucevenii au mai primit titlul de cel mai bun portar prin Teodor Ilucă şi titlul de cel mai bun jucător al finalei pentru autorul golul victoriei, Fabian Găină.

Din echipa Şcolii Gimnaziale numărul 4 din Suceava au făcut parte sportivii: Luca Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Ştefan Recolciuc, Teodor Ilucă şi Eduard Tibichi, Matei Furnică, Nicolas Pădurariu, Robert Cojocaru, Mihnea Jureţchi.

chipa învingătoare a fazei naţionale la fotbal pentru ciclul primar din cadrul ONSŞ a fost pregătită de profesorii îndrumători Claudia Ţuca şi Florin Aniţului.

Echipa Şcolii Gimnaziale numărul 4 din Suceava, campioană naţională la ciclul primar!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava