Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Fălticeni s-a desfăşurat turneul final din cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal fete clasele I-IV. La competiţia dedicată micilor fotbaliste au participat echipele câştigătoare a celor opt etape pe zone geografice, acestea fiind din judeţele Alba, Bucureşti, Covasna, Dâmboviţa, Satu-Mare, Teleorman, Tulcea şi Suceava.
Echipa Şcolii Gimnaziale „Miron Costin” din Suceava, pregătită de profesorii Vasile Corbu şi Petru Codreanu şi-a păstrat titlul cucerit anul trecut la Reşiţa, devenind pentru a doua oară campioană naţională, după ce a învins cu 1-0 în finala disputată în compania formaţiei Şcolii Nr.40 din Bucureşti. În disputa pentru locurile III-IV s-au întâlnit echipele din Alba şi Satu-Mare, rezultatul fiind 1-0 pentru Alba care a completat podiumul, ocupând locul III.
Pe parcursul competiţiei, echipa campioană a înscris de nouă ori şi nu primit nici un gol. Din lotul echipei câştigătoare au făcut parte Melissa Asăvoaie, Bianca Boca, Delia Vasiliu, Ana Maria Sburlea, Daria Ilisei, Denisa Iftode, Iustina Caliniuc, Daria Anuţei, Cristina Jar, Ioana Hosu.
În mod deosebit s-a remarcat Melissa Asăvoaie, căpitanul echipei campioane participantă şi anul trecut la competiţie, elevă actualmente în clasa a III-a cu drept de participare şi anul viitor. Sportiva a fost apreciată de toţi cei prezenţi şi declarată cea mai bună jucătoare a competiţiei. Nu poate fi trecută cu vederea nici prestaţia portarului Bianca Boca, care nu a primit gol pe parcursul întregii competiţii.
„De remarcat privitor la Şcoala „Miron Costin” este faptul că, în ultimii trei ani aceasta, a participat la patru etape finale pe ţară la diverse sporturi, obţinând un loc patru, un titlu de vice-campioană naţională şi două titluri de campioană naţională.
Profesorii fetelor campioane, le mulţumesc directorilor Constantin Sârghi şi Dumitru Moraru, învăţătoului Gheorghe Chiruţă, copiilor şi părinţilor, care s-au deplasat la Fălticeni pentru a-şi susţine echipa şi organizatorilor pentru condiţiile excelente de cazare” au declarat profesorii Vasile Corbu şi Dumitru Codreanu.

Echipa Şcolii „Miron Costin”, din nou campioană naţioală la fete clasele I-IV, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava