MOPAN Suceava

Sâmbătă, echipa de handbal masculin a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va pleca la turneul final al Campionatului European Universitar care va avea loc în perioada 2-8 iulie la Malaga în Spania. Lotul campioanei universitare din 2017 va fi pregătit de Adrian Chiruţ şi nu va avea în componenţă toţi jucătorii, o parte fiind încă în vacanţă.

La competiţia găzduită de oraşul Malaga s-au înscris 12 echipe reprezentând: Universitatea din Porto (Portugalia), Universitatea din Split (Croaţia), Universitatea din Diusburg-Essen (Germania), Universitatea din Barcelona (Spania), Universitatea din Montpellier (Franţa), Universitatea Marmara (Turcia), Universitatea din Rzeszow (Polonia), Universitatea din Basel (Elveţia), Universitatea din Minho (Portugalia), Universitatea Goethe Frankfurt (Germania), Universitatea din Malaga (Spania) şi Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava (România).

Tragerea la sorţi a competiţiei va avea loc duminică 2 iulie la Antequera, iar duminică 8 iulie vor avea loc finalele, competiţia desfăşurându-se atât la masculin, cât şi la feminin. La masculin se vor alcătui patru grupe a câte trei echipe, urmând ca primele două clasate să joace în continuare în sferturile de finală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava