MOPAN Suceava

Echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava s-a calificat în semifinalele Campionatului European Universitar. Elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au reuşit în sferturile de finală să depăşească clar formaţia Universităţii din Oslo (Norvegia).
Campioana en-titre, după titlul cucerit anul trecut la Antequera în Spania, gruparea suceveană a început în forţă meciul conducând în minutul 8 cu 6-2. Norvegienii au avut o revenire spectaculoasă şi au reuşit să egaleze în minutul 16. Din acest moment, universitarii suceveni au preluat conducerea ostilităţilor pe care nu au mai cedat-o până la final. La pauză a fost 14-10 în favoarea USV Suceava.
La reluare, jucătorii pregătiţi de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei s-au instalat la cârma jocului şi cu Tîrzioru şi Baican în formă maximă au câştigat disputa cu echipa Universităţii din Oslo la un scor clar, 28-16.
USV Suceava: Cr.Tcaciuc, Bobeică – Tîrzioru (9), Baican (7), Petrea (4), Burlacu (4), Tofănel (1), Sandu Mihai (1), Polocoşer (2), Costea (1), Olariu, Potera.
În semifinale, echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va întâlni probabil cea mai puternică formaţie din această fază a competiţiei, gruparea Universităţii Aix-Marseille din Franţa. În cealaltă semifinală, care se va disputa la ceeaşi oră, faţă în faţă se vor afla echipele Universităţilor din Bochum (Germania) şi Barcelona (Spania), ultima, învinsa din grupa A a formaţiei USV Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava