MOPAN Suceava

Echipa Universităţii “Ştefan cel Mare” va pleca în această dimineaţă în Portugalia, acolo va participa la Campionatul European Universitar de handbal masculin. Formaţia condusă de Adi Chiruţ şi Iulian Andrei va aborda competiţia de la Coimbra din postura de campioana en-titre.

“Mergem în Portugalia să ne luptăm pentru a păstra titlul câştigat anul trecut. Deşi avem un lot mult mai bun decât cel din 2017, sunt convins că adversarii nu ne vor mai trata de sus”, a precizat antrenorul Adi Chiruţ.

Echipa suceveana a obţinut dreptul de participa la Campionatul European Universitar, după ce a câştigat faza naţionala a competiţiei. În finala disputată, la jumătatea lunii mai, în sala “Dumitru Bernicu” din Suceava, Burlacu şi compania au învins echipa Universităţii din Piteşti cu scorul de 39-23.

USV Suceava va miza la Campionatul Universitar din Portugalia pe următorul lot de jucători: Cristian Tcaciuc, Daniel Bobică – Bogdan Baican, Gabriel Burlacu, Cătălin Costea, Andrei Olariu, Sebastian Polocoşer, Alin Petrea, Mihai Sandu, Andi Tofănel, Adrian Tîrzioru şi Alexandru Potera. Jucătorii care vor rămâne la Suceava, printre care un grec şi un moldovean aflaţi în probe, se vor antrena separat sub comanda tehnicianului echipei a doua, Ioan Tcaciuc.

În altă ordine de idei, conducerea echipei locale de handbal a perfectat primele meciuri amicale din această vară. Astfel, CSU Suceava va organiza în perioada 2-4 august o noua ediţie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, la care vor mai lua parte Potaissa Turda, HC Vaslui şi CSM Bacău. În următorul weekend, trupa lui Adi Chiruţ va participa la Trofeul Minaur, alaturi de Potaissa Turda, Politehnica Timişoara şi gazdele din Baia Mare. Urmează apoi un turneu amical la Bacău şi un ultim joc de verificare la sfârşitul lunii august. CSU Suceava va debuta în noua ediţie a Ligii Zimbrilor la handbal masculin pe 5 septembrie, când va primi pe teren propriu replica formaţiei CSM Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava