MOPAN Suceava

În perioada 4-10 iulie, echipa de handbal masculin a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava participă la Campionatul European Universitar care are loc la Bydgoszcz în Polonia. Echipa pregătită de Adrian Chiruț este într-o grupă cu grupări reprezentând instituții de învățământ din Bochum (Germania), Rjeka (Croația) și Akdeniz (Turcia).

În primul meci, studenții suceveni au întâlnit selecționata Universității din Bochum. La capătul unui meci extrem de echilibrat, bucovinenii s-au impus cu 24-23. La pauză, germanii erau la conducere cu 12-11, însă în partea secundă sucevenii s-au impus cu 13-11.

Din echipa USV Suceava au făcut parte jucătorii: Duman, Bobeică – Hariton, Cozorici, Alupoaie (1), Sandu Mihai (8), Cătălin Costea (5), Oancea (5), Tofănel, Potera (1), Pintilei (3).

În  cea de-a doua partidă de la Campionatul European Universitar de Handbal Masculin din Polonia, echipa USV Suceava a întâlnit formația universitară din Rjeka (Croația). Disputa a fost una similară cu cea din prima rundă, dar de data aceasta sucevenii au condus la pauză, pentru ca apoi să cedeze pe final. Pentru CSU Suceava au evoluat: Duman, Bobeică – Costea (7), Tofănel (2), Potera, Hariton, Alupoaie (5), Cozorici, Oancea (4), Pintilei (2), Sandu Mihai (1).

Echipa USV Suceava a acces totuși în sferturile de finală ale competiției handbalistice universitare după ce în ultimul meci al grupei B a învins formația Universității din Akdeniz (Turcia) cu 34-22. Elevii antrenorului Adrian Chiruț au început cu greu meciul fiind conduți în startul disputei de turci cu 6-2. Tinerii handbaliști suceveni au revenit în forță și au reușit să intre la pauză cu un avantaj confortabil, 18-11. În final, sucevenii s-a dezlănțuit și au câștigat la scor cu 34-22.

Pentru echipa USV Suceava au evoluat: Duman, Bobeică – Hariton (1), Tofănel (2), Potera (4), Alupoaie (8), Cozorici (4), Costea (5), Oancea (3), Pintilei (4), Sandu Mihai (3).

În urma partidelor din grupa B a Campionatului European Universitar de Handbal masculin de la Bydgoszcz (Polonia), echipa USV Suceava s-a clasat pe locul secund după formția Universității din Rjeka (Croația) și și-a câștigat dreptul de a juca în sferturile de finală. Reamintim faptul că la ultimele două turnee ale Campionatelor Europene Universitare, USV Suceava a cucerit medalie de bronz și de aur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava