MOPAN Suceava

În cadrul departamentului de electrofiziologie și dispozitive implantabile al Spitalului de cardiologie CLINICCO a fost inaugurat de curând un nou echipament performant destinat diagnosticului și tratamentului tulburărilor de ritm.

Softul cu care este echipat acest sistem este de ultimă generație, permițând (în plus față de stația folosită anterior) crearea unor hărți tridimensionale a cavităților inimii, ceea ce face posibilă abordarea diagnostică și terapeutică a unor tulburări de ritm complexe.

”Până la achiziționarea acestui nou sistem, am tratat în departamentul nostru pacienți cu aritmii al căror mecanism putea fi identificat folosind semnalele electrice culese prin intermediul cateterelor de diagnostic din interiorul inimii, care erau coroborate cu informația din imaginea radiologică. Paleta acestor aritmii a fost, din acest motiv, relativ restrânsă.

Odată cu achiziționarea acestui nou sistem de electrofiziologie, avem posibilitatea de a trata pacienți cu tulburări de ritm cu mecanism complex, cum ar fi:

✅ fibrilația atrială
✅ tahicardiile atriale
✅ flutterele atriale cu localizări atipice.

Posibilitatea efectuării hărților anatomice și electrice ale cavităților inimii, permite caracterizarea mai precisă a mecanismului aritmiei și crește considerabil rata de succes a procedurii de ablație. Mai mult, prin folosirea acestui sistem de cartografiere tridimensională, expunerea la radiații Roentgen scade foarte mult.” – Prof. Univ. Dr. Habil. Diana Țînț, medic primar cardiolog și medicină internă, cu competenta in electrofiziologie interventională, doctor în științe medicale

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava