MOPAN Suceava

Clubul ACS Juniorul Suceava a urcat două ori pe podium la cea de-a 13-a ediție a Cupei Viitorul Zalău. Grupa de 2008, condusă de Ovidiu Vranău s-a, clasat pe primul loc la categoria de vârsta 2008, iar grupa de 2010, pregătită de Iulian Ignătescu, a câștigat medaliile de argint.
La 2008, ACS Juniorul a înregistrat patru victorii și un egal în faza grupelor: 3-0 cu ACS Trans Bistrița, 10-0 cu Viitorul Zalău II, 2-1 cu Luceafărul Oradea și 2-1 cu SC F.A. Demian, respectiv 1-1 IL Calcio Satu Mare. În semifinală, jucătorii antrenați de Ovidiu Vranău au depășit gazdele de la Viitorul Zalău la loviturile de departajare, cu 3-1. După ce în faza grupelor au terminat la egalitate cu Il Calcio Satu Mare, în finală sucevenii și-au tras partea leului, reușind să se impună cu scorul de 2-0.
Pe lângă medaliile de aur, ACS Juniorul a primit și două premii individuale. Fabian Danileț a fost jucătorul evidențiat al turneului, iar Iustin Grigoraș a primit titlul de cel mai bun portar.
Tehnicianul sucevean s-a bazat la Zalău pe următorii jucători: Iustin Grigoraș, Luca Dascălu Bulină, Alexandru Anton, Fabian Danileț, Darius Curic, Vasile Baciu, Alexandru Chirilă, Eduard Pascaru, Daniel Savu, Mihai Dănilă și Răzvan Fodor.
Întrecerea destinată categoriei de vârstă 2010 s-a desfășurat sub forma unui turneu la care au participat șapte echipe. ACS Juniorul a înregistrat cinci victorii și o înfrângere, clasându-se în final pe locul secund. Jucătorii pregătiți de Iulian Ignătescu au învins Juniorul Botoșani cu 3-1, Viitorul Zalău I cu 10-2, Viitorul Zalău II cu 21-1, Kinder Târgu Mureș cu 3-0 și Primavera Satu Mare cu 4-3. Singura înfrângere suferită de „alb-verzi” a fost în compania echipei Luceafărul Cluj, scor 1-3. Suceveanul Alex Neamțu a fost declarat jucătorul turneului.
Antrenorul Iulian Ignătescu a mizat pe următorii jucători: Eduard Constantinescu, Luca Petrea, Alex Neamțu, Fabian Nica, Ianis Lupu și Răzvan Rotaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava