La sfârșitul săptămânii trecute a debutat noul sezon competițional al Ligii a III-a de fotbal. La fel ca și în sezonul precedent, județul Suceava are trei reprezentante în seria I, Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

În prima etapă doar două din formațiile sucevene au jucat, este vorba despre Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni, gruparea Foresta Suceava trebuind să-și amâne meciul cu Hușana Huși din cauza cazurilor de infectare cu Covid-19 din lot.

Deși au avut adversari dificili, echipele sucevene au câștigat disputele cu Sporting Juniorul Vaslui și respectiv, CSM Bacău.

Bucovina Rădăuți, echipă antrenată de Florin Cristescu a trecut de formația Sporting Vaslui cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Andrei Sahlean, în minutul 36 și Radu Ungurianu, în minutul 84. Pentru oaspeți a înscris Marian Ciobotaru.

Șomuz Fălticeni, formația pregătită de în acest campionat de Iulian Ionesi s-a impus în fața grupării CSM Bacău tot cu scorul de 2-1. Pentru gazde au punctat Alexandru Sahru din penalty în minutul 16 și Andrei Alecsandru în minutul 55. Băcăuanii au redus din handicap prin Norbert Antal din penalty în minutul 89.

Rezultate consemnate în etapa I:

CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț   0-2

Bucovina Rădăuți – Sporting Vaslui       2-1

Șomuz Fălticeni – CSM Bacău      2-1

Știința Miroslava – Dante Botoșani        0-1

Meciul Foresta Suceava – Hușana Huși a fost amânat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava