MOPAN Suceava

Eco Optic a deschis un nou magazin de optică  medicală  în Suceava, în incinta centrului comercial Shopping City Suceava, vis-a-vis de intrarea în hypermarket-ul Carrefour.

Eco Optic este o reţea de magazine de optică medicală deja consacrată în Suceava, ce oferă un sistem integrat şi personalizat de produse și servicii dedicate corecţiei şi îngrijirii vederii. Echipa Eco Optic – managementul, opticienii, optometriştii și consultanţii de vânzări – înţeleg adevăratul scop al muncii lor, acela de a reda sănătătea ochilor dumneavoastră.

Cabinetele de optică medicală Eco Optic oferă servicii premium și produse de cea mai bună calitate: consultaţii și măsurători gratuite realizate de profesioniști, produse optice de marcă, dispozitive medicale de top de la cei mai prestigioși furnizori din domeniu, modele deosebite de rame și ochelari de soare, precum și preţuri accesibile şi oferte diversificate, totul pentru a satisfice dorințele clienților, la cele mai înalte standarde.

Profita și tu de ofertele de inaugurare: ramă cadou pentru pensionari, 50 % reducere la ramele de buget iar clienților vechi 10% reducere în plus pe lângă oferta curentă.

“Clienții noștri susțin că în magazinele Eco Optic găsesc cele mai bune servicii și produse la cel mai bun preț. Aceasta situație ne responsabilizează și ne obligă să tratăm fiecare persoană cu deosebit respect.” – Director magazin Mihalachi Ruxandra Oana.

Vă așteptăm în noul magazin Eco Optic din incinta Shopping City Suceava!

Detalii și oferte la numerele de telefon  0330/11.22.99,  0766/653062 sau pe site-ul  www.ccooptic.ro.

Eco Optic a inaugurat în Shopping City Suceava un nou cabinet de optică medicală!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava