Ed Sheeran a mâncat fasole cu ciolan şi mici în România. A stat 4 zile la Snagov şi s-a distrat copios
Ed Sheeran, britanicul devenit milionar din muzică, a impresionat publicul din România, prin simplitate şi bun simţ, iar la plecare şi-a făcut fani noi. Este vorba despre gazdele de la Grădina Vlahiia din Snagov, locul unde artistul s-a retras după concertul la care a electrizat 60.000 de spectatori, veniţi să-l vadă săptămâna trecută pe Arena Naţională. Aşa cum Click! a anunţat deja, cântăreţul a preferat o oază de linişte de la marginea Capitalei, renunţând la pretenţii extravagante pe care ar fi putut să le ridice cerând să se cazaze la hoteluri de cinci stele.
„Ed Sheeran este un om modest şi cu mult bun simţ. A preferat între casa Toscana şi casele maramureşene să aleagă varianta din urmă, cazându-se în cea mai mică. A mâncat fasole cu ciolan, varză călită, zacuscă, salată de vinete, fasole bătură, cartofi prăjiţi, hamburger, mici şi carne de porc de mangaliţa făcută pe rocă vulcanică.”, a povestit Cristian Dumitrescu, pentru Click!, proprietarul complexulul und e a stat Ed Sheeran.
Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/exclusiv-ed-sheeran-mancat-fasole-cu-ciolan-si-mici-romania-stat-4-zile-la-snagov