Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a primit un rol într-un show TV ˝medieval˝ care urmează să fie lansat, pe care starul îl descrie ca fiind ˝cu adevărat întunecat˝ și ˝inspăimântător˝, notează contactmusic.com.

Muzicianul, în vârstă de 24 de ani, a dezvăluit că și-a asigurat primul rol în calitate de actor și că va apărea într-un nou show TV din Statele Unite, despre care a spus că va fi ˝inspăimântător˝.

El a mărturisit: ˝Am un proiect actoricesc care demarează după luna iulie. Nu pot să spun prea multe despre acest lucru deoarece episodul pilot tocmai a fost ales, ceea ce e un lucru bun, dar este un show TV.˝

Interpretul piesei ´Thinking Out Loud´ și-a dobândit singur rolul în seria ce nu are deocamdată un nume – care a primit undă verde în urma analizării episodului pilot – datorită faptului că scenariul a fost asigurat de unul dintre prietenii săi.

El a declarat pentru ziarul The Sun: ˝Este un show TV medieval și este cu adevărat întunecat. Este înspăimântător și va fi în regulă pentru că prietenul meu l-a scris.

A avut ca protagonist un muzician în cel mai recent show al său și i-am spus: ´Oh, a dat audiție pentru acel rol?´, iar el a spus: ´Nu, dar eu am crezut că s-ar potrivi.´Așa că i-am spus: ´Poți să mă distribui și pe mine în show-ul următor?´˝

Artistul a filmat recent pentru o apariție în serialul australian ´’Home and Away´, iar anterior a fost foarte vocal în a-și exprima dorința de a juca în seria fantasy ´Game of Thrones´ produsă de HBO, deși nu a apucat să apară în distribuție din cauza programului său încărcat, potrivit sursei citate.

El a spus: ˝Au existat discuții cu mult timp în urmă ca eu să fiu figurant, ceea ce putea fi cool. Dar de fiecare dată când ei filmau eu eram în turneu în Marea Britanie. Dar am ceva timp liber anul acesta, deci îi voi vâna.˝

Ed Sheeran a obținut un rol într-un show TV medieval, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava