Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a primit șase note de F (4) la cursul de Performanță muzicală contemporană pe care l-a urmat la Academia de Muzică Contemporană din Guildford, Surrey, sud-estul Angliei, potrivit unei scrisori din cadrul expoziției Ed Sheeran Made In Suffolk de la Christchurch Mansion, Ipswich.

Muzicianul în vârstă de 28 de ani, care a vândut peste 150 de milioane de discuri, a primit note minime la toate materiile, inclusiv la cea de compunere de melodii.

Ed a urmat cursurile liceului din 2009 până în 2010, când a renunțat, din cauza notelor mici și pentru a se concentra asupra carierei muzicale.

Într-un referat al școlii, din 2004, care poate fi văzut în cadrul expoziției, Ed este descris ca fiind „un interpret natural”. „Evident, în acest moment, vocea lui este în schimbare, cu toate acestea, notele înalte îi sună foarte bine.”

Tatăl lui Ed, curatorul expoziției, a spus că fiul său a fost „dezamăgit” de curs după doar trei săprtămâni. „Ed începuse de puțin timp cursurile Academiei de Muzică Contemporană din Guildford. După doar trei săptămâni era complet dezamăgit și și-a întrebat profesorii dacă poate merhe în turneu (cu Just Jack), dar aceștia au refuzat. A venit la noi și ne-a spus că este decis să meargă, deși asta înseamnă să renunțe la liceu.”

După ce a renunțat la cursuri, Ed a mers în turneu cu autorul hit-ului ‘Starz in their Eyes’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava