Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a luat o pauză de la social-media, dar le-a dat asigurări fanilor că va reveni în online toamna viitoare. Faimosul cântăreț britanic, care are 16 milioane de ‚urmăritori’ pe Twitter și 5,5 milioane pe Instagram a spus, potrivit contactmusic.com, că vrea să vadă lumea și altfel decât „prin intermediul unui ecran”.

Starul a scris pe Instagram: „Bună tuturor, voi lua o pauză de la telefonul mobil, email-uri și tot ce ține de social-media, pentru o perioadă. Am avut parte de experiențe minunate de-a lungul ultimilor cinci ani, dar mi-am dat seama că privesc lumea printr-un ecran, nu cu ochii mei, așa că îmi ofer această șansă de a nu face nimic altceva decât să călătoresc prin lume și să văd ce nu am văzut până acum. Pentru familia și prietenii meu, dacă mă iubiți, veți înțelege să nu mă contactați o perioadă. Pentru fanii mei, cel de-al treilea album este pe drum și cred că e cel mai bun material pe care l-am făcut până acum. Ne revedem toamna viitoare și vă mulțumesc că ați fost atât de minunați.”

Ed Sheeran a fost în 2014 una dintre revelațiile industriei muzicale. La doar 24 de ani, artistul britanic a ajuns la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify din 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava