MOPAN Suceava

Ed Sheeran a mărturisit că s-a gândit foarte serios să se retragă definitiv din muzică, după ce i s-a născut fetița, notează contactmusic.com.

Muzicianul și-a luat o vacanță de un an, după succesul pe care l-a avut cu albumul din 2017, ‘Divide’, iar în septembrie anul trecut, după ce soția lui, Cherry, a adus-o pe lume pe fetița lor, Lyra, s-a gândit să facă vacanța permanentă.

Ed a spus pentru SiriusXM: „M-am oprit pentru o perioadă din a cânta. Iar muzica face parte din mine. Apoi a venit pe lume fetița mea și m-am gândit ‘Da, asta este. Ăsta sunt eu. Probabil voi fi doar tată. Nu voi mai face muzică’.”

Însă, după ce a investit foarte mult „timp și efort” în a fi cu fetița lui, starul în vârstă de 30 de ani a început să simtă că ceva lipsește. Așa a realizat cât de important este să se întoarcă la muncă pentru a-i da fetei sale un exemplu bun. „Apoi, dintr-o dată, mi-am dat seama cât de important este pentru fetița noastră să crească știind că părinții ei sunt muncitori și că respectă munca. Încetișor m-am reapucat de muzică și procesul creativ a început să fie cursiv din nou.”

Cu toate că s-a gândit serios să renunțe la muzică, autorul hit-ului ‘Castle on The Hill’ a dezvăluit să în perioada în care a lipsit a scris sute de cântece. „Am terminat două albume și am scrie în jur de 250 de melodii. Între acestea, în jur de 50 de balade.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava