MOPAN Suceava

Ed Sheeran este de părere că vânzările celui mai recent album al său au fost ˝nebunești˝, din moment ce LP-ul ´X´ a fost comercializat în peste 10 milioane de copii în doar un an, conform contactmusic.com.

Interpretului piesei ´Thinking Out Loud´ nu-i vine să creadă că cel de-al doilea disc al său a înregistrat vânzări de 10 milioane de copii în doar un an.
El a postat: ˝Albumul a fost lansat acum un an de zile, ce an! Se apropie de 10 milioane de unități ceea ce e nebunesc. Mulțumesc tuturor celor care l-au achiziționat în orice formă.˝
Artistul a adăugat apoi: ˝Oh, ce drăguț! Se pare că, de asemenea, a stat întregul an în Topul 10 din Marea Britanie. Marea Britanie e cea mai tare!˝

Între timp, o operă de artă murală a lui Ed, făcută din 13.000 de cotoare de bilete, a fost dezvăluită la Londra, mai scrie sursa citată.
Distribuitorul de bilete StubHub a creat opera de artă de 8m x 10m în piața Russell, după ce a fost dat publicității că cele 3 spectacole sold-out de pe Wembley Stadium ale cântărețului au fost cele mai căutate de când a început vara, fiind artistul cel mai bine vândut.

Imediat după Ed, – care va evolua în emblematica locație luna viitoare – în topul celor mai căutați artiști, se află apropiata lui prietenă Taylor Swift, pe locul 2, iar Paloma Faith s-a clasat pe 3.
Pe aceeași listă mai apare și Tom Odell pe locul 4, iar Florence & The Machine – care vor fi cap de afiș la Festivalul Glastonbury de anul acesta, după ce Foo Fighters au fost forțați să se retragă – s-a poziționat pe locul 5, în timp ce Ella Eyre, Jessie J și Foxes s-au dovedit a fi, de asemenea, artiști populari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava