Ed Sheeran este de părere că vânzările celui mai recent album al său au fost ˝nebunești˝, din moment ce LP-ul ´X´ a fost comercializat în peste 10 milioane de copii în doar un an, conform contactmusic.com.

Interpretului piesei ´Thinking Out Loud´ nu-i vine să creadă că cel de-al doilea disc al său a înregistrat vânzări de 10 milioane de copii în doar un an.
El a postat: ˝Albumul a fost lansat acum un an de zile, ce an! Se apropie de 10 milioane de unități ceea ce e nebunesc. Mulțumesc tuturor celor care l-au achiziționat în orice formă.˝
Artistul a adăugat apoi: ˝Oh, ce drăguț! Se pare că, de asemenea, a stat întregul an în Topul 10 din Marea Britanie. Marea Britanie e cea mai tare!˝

Între timp, o operă de artă murală a lui Ed, făcută din 13.000 de cotoare de bilete, a fost dezvăluită la Londra, mai scrie sursa citată.
Distribuitorul de bilete StubHub a creat opera de artă de 8m x 10m în piața Russell, după ce a fost dat publicității că cele 3 spectacole sold-out de pe Wembley Stadium ale cântărețului au fost cele mai căutate de când a început vara, fiind artistul cel mai bine vândut.

Imediat după Ed, – care va evolua în emblematica locație luna viitoare – în topul celor mai căutați artiști, se află apropiata lui prietenă Taylor Swift, pe locul 2, iar Paloma Faith s-a clasat pe 3.
Pe aceeași listă mai apare și Tom Odell pe locul 4, iar Florence & The Machine – care vor fi cap de afiș la Festivalul Glastonbury de anul acesta, după ce Foo Fighters au fost forțați să se retragă – s-a poziționat pe locul 5, în timp ce Ella Eyre, Jessie J și Foxes s-au dovedit a fi, de asemenea, artiști populari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava