• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ed Sheeran este hotărât să îşi dea silinţa să vândă mai multe albume decât Adele.Cel mai recent album al starului, ‘X’, s-a clasat în fruntea clasamentelor în 15 ţări şi a devenit al treilea cel mai vândut disc al deceniului în Marea Britanie. A fost întrecut de Adele, ale cărei albume, ’21’ şi ’25’ ocupă poziţii fruntaşe. Ed ar vrea să o depăşească pe artistă, deşi este conştient că va fi foarte greu. Ed Sheeran a declarat pentru revista britanică GQ, potrivit contactmusic.com: „Adele este singura persoană care a vândut mai multe albume decât mine în ultimii 10 ani. Este singura persoană pe care trebuie să o întrec. Este un lucru foarte mare, pentru că ultimul ei album s-a vîndut în peste 20 de milioane de copii. Dar dacă nu ţintesc atât de sus, nu e bine pentru mine.”Mai mult, muzicianul este hotărât să devină şi cel mai bine vândut cântăreţ din lume. Cel de-al treilea album al lui Ed, ‘÷’ (divide),  va fi lansat pe 3 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava