Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a dat publicității detalii despre noua sa casă de discuri – Gingerbread Man Records și a confirmat primul cântăreț cu care a semnat – Jamie Lawson, conform contactmusic.com.

Interpretul piesei ´Thinking Out Loud´ și-a lansat propria casă de discuri – o subsidiară a Warner Music UK LTD – și și-a exprimat entuziasmul în ceea ce privește colaborarea cu viitorii artiști.

Ed a declarat: ˝Sunt foarte entuziasmat să-mi lansez propria casă de discuri. Este ceva ce plănuiesc de mult. Mi-a plăcut mereu să susțin artiști și am ocazia să lucrez cu muzicieni în care cred cu adevărat.˝

Starul, în vârstă de 24 de ani – a cărui album ´X´ are cele mai multe streams pe Spotify – a dezvăluit și detalii despre primul contract semnat, cel cu Jamie Lawson, față de care și-a arătat susținerea în cadrul unui mic spectacol din Londra și care își va lansa primul album spre finalul anului, mai notează sursa citată.

Ed a mai spus: ˝Primul artist cu care am semnat este Jamie Lawson – este un talent incredibil, îl știu de câțiva ani și am fost împreună în turneu în Australia și în Marea Britanie/Europa.˝

Câștigătorul a patru premii BRIT va lansa primul videoclip al lui Jamie pe noul canal oficial de YouTube al casei de discuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava