MOPAN Suceava

Ed Sheeran nu va mai merge în turnee timp de 18 luni. Cel mai recent, ‘Divide Tour’, l-a încheiat săptămâna aceasta.

Starul de 28 de ani a spus, pe scenă, în cadrul ultimului show din turneul ‘Divide’, potrivit contactmusic.com: „După cum știți, sau nu, sunt în turneul Divide de mai bine de doi ani, iar aceasta este ultima zi din toată această treabă. E învăluit totul în ceva dulce-amărui. Ador faptul că sunteți aici și că se termină turneul în Ipswich. Acesta este ultimul concert pe care îl voi susține, cel mai probabil, în următoarele 18 luni.”

Autorul hit-ului ‘Castle on the Hill’ a cântat în fața a milioane de oameni în timpul turneului său – turneu desemnat recent cel mai mare din toate timpurile. „Am cântat prin toată lumea. Glastonbury, Wembley Stadium. America, Noua Zeelandă, Australia, Asia, America de Sud – a fost o nebunie. Aceasta a fost o zi emoționantă pentru toată lumea din echipă. Se simte, într-un mod foarte ciudat, ca și cum te-ai despărți de iubita cu care ai fost ani de zile. Sună aiurea, dar a fost un turneu lung.”

Și, înainte de cânta ultima piesă din ‘Divide Tour’, Ed a spus: „Vreau să mulțumesc tuturor. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au dat o șansă. Acesta este ultimul cântec. L-am scris când aveam 15 ani. Ne vedem în câțiva ani. Vă mulțumesc!”

Decizia de a lua această pauză lungă vine după ce starul a declarat anterior că își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie cu soția sa, Cherry Seaborn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava