MOPAN Suceava

Ed Sheeran a fost, oficial, încoronat „Artistul Deceniului” în Marea Britanie, adunând cel mai mare număr de săptămâni petrecute în fruntea Official UK Chart, informează contactmusic.com.

Starul pop de 28 de ani – care nu era atât de cunoscut în urmă cu 10 ani – a primit distincția ‘Official Chart Recod Breaker’, din partea Offical Charts Company, pentru cele 12 hituri cu care a reușit să se claseze pe primul loc în topurile britanice – 79 de săptămâni a petrecut, în total, în vârful clasamentelor.

Astfel, autorul hit-ului ‘Thinking Out Loud’, calcă pe urmele lui Sir Paul McCartney – care a avut 22 de piese în vârful clasamentelor britanice și pe cele ale lui Justin Bieber, care a fost primul artist ce a reușit să se claseze pe primul loc, simultan, în cele trei clasamente muzicale britanice.

Cei trei artiști sunt singurii care au primit vreodată premiul ‘Official Chart Record Breaker’.

Ed – care momentan se află într-o pauză muzicală – a spus, potrivit contactmusic.com: „Vă mulțumesc tututor celor care m-ați susținut în ultimii 10 ani, în mod special fanilor mei extraordinari. Pentru următorii 10 ani!”

Martin Talbot, directorul executiv al Official Charts Company, a spus, conform sursei citate: „Ed chiar a dominat în acest deceniu și merită din plin această minunată distincție. La începutul deceniului era foarte puțin cunoscut și difuzat, era un simplu tânăr de 18 ani din Suffolk – dar toate premiile pe care le-a adunat în acești 10 ani… este remarcabil! Astăzi, cu siguranță se numărăr printre cei mai mari muzicieni ai lumii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava