MOPAN Suceava

Ed Sheeran s-a poziționat pe primul loc în clasamentul celor mai ascultați 10 artiști în anul 2019, clasament întocmit de PPL, informează contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Perfect’ – care a reușit să urce în fruntea clasamentelor din UK și US cu albumul de colaborări ‘No. 6 Collaborations Project’ – a fost încoronat de prestigioasa companie care acordă licențe muzicale, PPL, drept cel mai ascultat artist în 2019, pentru a patra oară, surclasând muzicieni precum Calvin Harris și Sam Smith.

La categoria ‘Cele mai ascultate 10 cântece’ a triumfat ‘Giant’, colaborarea dintre Calvin Harris și Rag’n’Bone Man. ‘I Don’t Care’, piesa lui Ed Sheeran, cântată împreună cu Justin Bieber, s-a poziționat pe locul patru. Locul doi i-a revenit melodiei ‘Nothing Breaks Like a Heart’, colaborarea lui Mark Ronson cu Miley Cyrus, în timp ce pe poziția a treia s-a clasat ‘Dancing with a Stranger’, piesă semnată de Sam Smith și Normani.

Directorul executiv al PPL, Peter Leathem, a spus, potrivit sursei citate: „De la staruri în devenire, la staruri confirmate, topurile întocmite de PPL arată cei mai ascultați artiști și cele mai ascultate piese în 2019. Muzica britanică a fost în mod deosebit apreciată, cu Ed Sheeran menținându-și popularitatea și cu Tom Walker și Mabel cucerind. Felicitări tuturor celor prezenți în clasamentele noastre, de asemenea, industriei muzicale ce investește în ei și îi sprijină.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava