Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a fost văzut filmând pentru muzică nouă, după 18 luni de pauză, potrivit contactmusic.com.

Cântărețul a fost „într-o vacanță” prelungită împreună cu soția sa, Cherry Seaborn, și cu fetița lor, Lyra, dar recent s-a reapucat de muzică.

O sursă a spus pentru ziarul The Sun, conform sursei citate: „Era evident că ceva mare se întâmplă, erau camere multe de luat vederi și echipe de securitate. Dar tot nu te aștepți ca un superstar să fie pe acoperișul unui centru comercial. El și poate fi recunoscut foarte ușor – era așa cum îl știe toată lumea, cu chitara lui, filmând – era foarte relaxat, le făcea cu mâna copiilor din jur și le zâmbea.”

În altă ordine de idei, într-un interviu anterior, Ed Sheeran a povestit că i s-a spus să se lase de rap și să își vopsească părul pentru a putea deveni un star. Muzicianul a primit aceste sfaturi de la prima sa echipă de management.

Managerul Stuart Camp, cel care l-a ajutat pe Ed să devină celebru, începând cu 2011, a povestit, potrivit contactmusic.com: „Cealaltă echipă de management, de fapt, și-a dat demisia, pentru că era de părere că Ed nu va ajunge nicăieri. În viziunea lor, el trebuia să renunțe la modul de a fi, să își vopsească părul și să se lase de rap.

Autorul hit-ului ‘Shape of You’ a devenit vara trecută tătic pentru prima oară. Soția sa, Cherry Seaborn, de 29 de ani, a născut o fetiță. I-au pus numele Lyra Antarctica, primul după personajul principal din cartea lui favorită, iar al doilea de la denumirea unui continent.

Ed Sheeran și-a cunoscut actuala soție încă din liceu, însă între ei nu s-a legat nimic, deoarece au luat-o pe drumuri diferite în viață. S-au reîntâlnit în 2015 și au început o relație. În ianuarie 2018, artistul anunța pe Instagram că s-a logodit cu Cherry Seaborn „chiar înainte de Anul Nou”. Nunta a avut loc înainte de Crăciunul din 2018, în mare secret. Nici o celebritate nu a fost invitată la eveniment, care s-a ținut la reședința lui Sheeran din Sufolk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava