Comenzi MOPAN Suceava

Ed Sheeran spune că, atunci când îl urmăreşte pe Timberlake cântând, îi vine să renunţe la muzică. Cântăreţul britanic în vârstă de 22 de ani a mărturisit recent că aproape i-a venit să renunţe la muzică atunci când l-a văzut pe starul în vârstă de 32 de ani în acţiune, pentru că nu crede că va putea să fie la fel de bun ca starul care a făcut parte din formaţia N*SYNC peste 10 ani.

Ed Sheeran a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Văzându-l, m-a făcut să-mi doresc să renunţ. El are 32 de ani, eu am 22. În zece ani.. nu, nu cred că voi ajunge să fiu vreodată la fel de bun ca el. Îi pune pe bărbaţi într-o lumină proastă.”

Interpretul hit-ului ‘Give Me Love’ a cântat în duet cu legendarul cântătreţ Sir Elton John la Grammy Awards, luna trecută, şi după reprezentaţie l-a urmărit pe Justin cântând live, pentru prima oară după mai mult timp, piesele ‘Suit and Tie’ şi ‘Pusher Love Girl’, iar Ed a declarat că a fost extrem de încântat şi impresionat de ceea ce a văzut.

El a scris pe Twitter, potrivit sursei citate: „Tocmai l-am urmărit pe Justin Timberlake cântând live, absolut incredibil, unul dintre cele mai bune show-uri pe care le-am văzut vreodată.”

Deasemenea, Ed Sheeran a mărturisit că i-a plăcut foarte mult şi colaborarea sa cu Elton John: „Am întâlnit nişte oameni minunaţi în seara aceasta, a fost nebunesc să văd totul aşa de aproape. Mi-a plăcut la nebunie să cânt cu Sir Elton, nu voi uita asta niciodată!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava