Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a revenit, în mod misterior, în mediul online, marţi, după o pauză de un an, notează contactmusic.com. Interpretul hit-ului ‘Thinking Out Loud’ a anunţat pe 13 decembrie 2015 că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor şi va lua o pauză de la ‘telefon, email şi mediul online’, până în toamna acestui an, pentru a se bucura de viaţă şi pentru a lucra la un nou album, al treilea din cariera sa.

Marţi, la exact un an de la mesajul său, Ed a revenit într-un mod misterios, transformând în albastru toate conturile sale de socializare, Facebook, Twitter şi Instagram. Muzicianul nu a oferit nicio explicaţie, dar i-a făcut pe fanii săi să creadă că urmează un nou material discografic.

În decembrie 2015, starul a scris pe Instagram, explicând motivul retragerii sale din lumina reflectoarelor: „Bună tuturor, voi lua o pauză de la telefonul mobil, email-uri și tot ce ține de social-media, pentru o perioadă. Am avut parte de experiențe minunate de-a lungul ultimilor cinci ani, dar mi-am dat seama că privesc lumea printr-un ecran, nu cu ochii mei, așa că îmi ofer această șansă de a nu face nimic altceva decât să călătoresc prin lume și să văd ce nu am văzut până acum. Pentru familia și prietenii meu, dacă mă iubiți, veți înțelege să nu mă contactați o perioadă. Pentru fanii mei, cel de-al treilea album este pe drum și cred că e cel mai bun material pe care l-am făcut până acum. Ne revedem toamna viitoare și vă mulțumesc că ați fost atât de minunați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava