Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran s-a logodit cu iubita sa, Cherry Seaborn, informează contactmusic.com.

Muzicianul în vârstă de 26 de ani a făcut marele anunţ prin intermediul reţelei de socializare Instagram, sâmbătă. Alături de o fotografie adorabilă cu ei doi, Ed a scris: „Mi-am luat logodnică înainte de Anul Nou. Suntem extrem de fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt încântate, de asemenea.”

Ed Sheeram a declarat, la începutul anului trecut, potrivit sursei citate, când a fost întrebat dacă îşi doreşte să devină tată în viitorul apropiat: „Cu siguranţă, da! Încă de anul trecut (nr. 2016) îmi doresc asta. Sunt pregătit, să pornim la drum – turnee cu autocarul, alături de bebeluşi grăsuţi.”

Muzicianul a mai spus, tot în ianuarie 2017, că simte că iubita sa – cu care are o relaţie din 2015 – ar putea fi persoana alături de care să-şi întemeieze o familie, mai ales că pauza de un an pe care a avut-o recent l-a ajutat să se îndrăgostească „aşa cum trebuie” de ea. „Asta este prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc aşa cum trebuie. Mereu am fost foarte pasional într-o relaţie – sunt roşcat şi, de asemenea, sunt irlandez. Dar se întâmplă să cunosc pe cineva şi la scurt timp plec în turneu pentru 18 luni şi totul se strică. Mă întreb atunci ‘ce se întâmplă?’, dar asta e din cauză că nu am timp să cunosc persoana de lângă mine cu adevărat.”, a mai spus Ed Sheeran, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava