MOPAN Suceava

Ed Sheeran a dezvăluit că el și bunul său prieten Eltin John au înregistrat împreună un cântec de Crăciun, care va fi lansat anul acesta, în decembrie.

Autorul hit-ului ‘Shape of You’ a spus, în cadrul unei emisiuni radiofonice, că autorul celebrei piese ‘Rocket Man’ i-a sugerat anul trecut, de Crăciun, să facă echipă pentru o piesă festivă. La început nu a fost prea convins: „Nu simțeam că mi se potrivește.”, a mărturisit Ed, potrivit contactmusic.com.

Muzicianul britanic s-a răzgândit, însă, după ce a pierdut un prieten apropiat. El a mai spus: „Nu știi dacă vei mai fi mâine aici, totul se poate schimba peste noapte. Poate mâine nu voi mai fi. De ce să nu profit de această oportunitate?”

În altă ordine de idei, Ed Sheeran declara în urmă cu câteva luni că face muzică pentru el și nu pentru fani. Starul a spus, într-un interviu acordat lui Zane Lowe, potrivit contactmusic.com: „Mereu am încercat să fac melodii pe care să îmi doresc să le ascult după. Dar oamenii întreabă mereu ‘Faci muzică pentru fanii tai, nu?’. Iar eu le răspund ‘Nu.’ Dacă aș face muzică pentru fanii mei, nu aș fi fericit. Ar însemna că fac muzică pentru a liniști pe altcineva. Creez muzică și cânt pentru a fi fericit. Simt că acesta este motivul pentru orice artist care creează.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava