Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a mărturisit că și-ar dori ca fetița sa, Lyra Antarctica, să aleagă o carieră sportivă și nu una în muzică.

Autorul hit-ului ‘Shape of You’ și soția sa, Cherry, au devenit părinți pentru prima dată în august 2020. Starul se gândește deja la ce carieră ar putea urma fiica lui.

În cadrul podcastului ‘Table Manners with Jessie Ware’, Ed a spus, potrivit contactmusic.com: „Cred că din cauza faptului că sunt în industria muzicală, nu îmi doresc asta și pentru copilul meu. Aș urî ca ea să fie cunoscută drept fiica mea și nu doar Lyra; îmi doresc să aibă propria identitate.”

Cherry este jucătoare de hockey, iar Ed crede că fetița lor este predestinată să fie sportivă, precum mama ei. „Cred că Lyra va fi atrasă mai mult de sport.”

Recent, Ed Sheeran a mărturisit că s-a gândit foarte serios să se retragă definitiv din muzică, după ce i s-a născut fetița.

Muzicianul și-a luat o vacanță de un an, după succesul pe care l-a avut cu albumul din 2017, ‘Divide’, iar în septembrie anul trecut, după ce soția lui, Cherry, a adus-o pe lume pe fetița lor, Lyra, s-a gândit să facă vacanța permanentă. Muzicianul a spus pentru SiriusXM: „M-am oprit pentru o perioadă din a cânta. Iar muzica face parte din mine. Apoi a venit pe lume fetița mea și m-am gândit ‘Da, asta este. Ăsta sunt eu. Probabil voi fi doar tată. Nu voi mai face muzică’.”

Însă, după ce a investit foarte mult „timp și efort” în a fi cu fetița lui, starul în vârstă de 30 de ani a început să simtă că ceva lipsește. Așa a realizat cât de important este să se întoarcă la muncă pentru a-i da fetei sale un exemplu bun. „Apoi, dintr-o dată, mi-am dat seama cât de important este pentru fetița noastră să crească știind că părinții ei sunt muncitori și că respectă munca. Încetișor m-am reapucat de muzică și procesul creativ a început să fie cursiv din nou.”

Cu toate că s-a gândit serios să renunțe la muzică, autorul hit-ului ‘Castle on The Hill’ a dezvăluit să în perioada în care a lipsit a scris sute de cântece. „Am terminat două albume și am scrie în jur de 250 de melodii. Între acestea, în jur de 50 de balade.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava