MOPAN Suceava

Ed Sheeran își dorește puțin timp liber, numai pentru el. Celebrul cântăreț britanic a mărturisit că, anul viitor, când va termina turneul de promovare al acualului său album, nu va începe să lucreze la un nou material discografic, ci ar vrea să ia o pauză.

„Nu am avut deloc timp liber de foarte mult timp și îmi doresc! Vreau să fac lucrurile care-mi plac fără să simt că lucrez.”, a spus Ed Sheeran, potrivit contactmusic.com. În urmă cu ceva timp, starul în vârstă de 23 de ani și-a anunțat fanii că lucrează la o melodie de Crăciun, dar a recunoscut că aceasta nu va fi gata anul acesta. „Colinda nu va fi gata până la Crăciun. Am pregătit piesa ‘Thinking Out Loud’ de lansare pentru Crăciun.”, a mai spus Ed pentru ziarul The Sun.

Deasmenea, britanicul a mărturisit că ‘Thinking Out Loud’ ar putea fi ultimul single de pe albumul ‘X’ pe care-l va lansa. „Trei este un număr bun. Am lansat șase de pe ultimul album și am simțit că a fost prea mult. […] Bruno Mars a lansat și el trei (single-uri). Taylor Swfit a lansat tot trei. Adele tot trei.”, a adăugat artistul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava