Concert pascal
MOPAN Suceava

Eddie Murphy și Paige Butcher sunt „foarte fericiți” că vor avea încă un copil împreună.

Cei doi – care au o fetiță în vârstă de doi ani împreună, pe Izzy Oona – abia așteaptă venirea pe lume a noului membru al familiei. „Sunt foarte fericiți că vor mai avea un copil. Și-au dorit un frate sau o surioară pentru fetița lor. Duc o viață foarte discretă. Totul este despre familie la ei. Paige este foarte apropiată de toți copiii lui Eddie. Sunt o familie foarte specială și fericită. Mereu sunt împreună cu ocazia sărbătorilor și a vacanțelor. Paige adoră să fie mamă și se implică foarte mult în tot.”, a spus o sursă pentru revista People, conform contactmusic.com.

Eddie Murphy va deveni tată pentru a 10-a oară. Actorul, în vârstă de 57 de ani, aşteaptă al zecelea copil şi cel de-al doilea alături de iubita sa, actriţa şi modelul australian Paige Butcher, în vârstă de 39 de ani. Eddie Murphy şi Paige Butcher au o relaţie de şase ani.

Reprezentanţii actorului au confirmat vestea la începutul acestei săptămâni şi au spus că cel de-al doilea copil al cuplului urmează să se nască în decembrie. „Eddie Murphy și iubita sa Paige Butcher sunt încântați să anunțe că vor deveni părinți pentru a doua oară împreună, în decembrie.”, a spus un reprezentant al starului pentru revista People.

Eddie Murphy mai are cinci copii – Bria, 28, Miles, 25, Shayne, 23, Zola, 18, și Bella, 16 –  împreună cu fosta sa soție Nicole Murphey, de care s-a despărțit în 2006, după 22 de ani de căsnicie. De asemenea, mai are un băiat în vârstă de 29 de ani, Eric, împreună cu Paulette McNeely, încă un băiat, Christian, 27, cu Tamara Hood, și o fetiță, Angel, în vârstă de 11 ani, împreună cu fosta membră a trupei Spice Girl Mel B.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava