Concert pascal
MOPAN Suceava

Despre viața profesională a lui Edi Iordănescu s-a discutat intens în ultima săptămână, selecționerul naționalei de fotbal primind nenumărate critici, din cauza înfrângerilor suferite de tricolori, scrie click.ro.

Așa a revenit în atenție și un capitol trecut din viața personală a acestuia. Câți își mai aduc aminte că Edi Iordănescu și Delia Matache au format un cuplu despre care se discuta, la un moment dat, că ar putea ajunge și în fața altarului? Mai mult, cei doi au ajuns să fie protagoniștii unui scandal, la ani buni de la consumarea relației, când în presă a apărut un sex-tape!

Între 2004 și 2006, frumoasa Delia Matache, a cărei carieră relansată era în plină ascensiune solo, se etala la brațul lui Eduard, fiului fostului selecționer din perioada de glorie a fotbalului românesc, Anghel Iordănescu. Cei doi aveau prieteni comuni și se întâlneau la diverse petreceri sau ieșiri în gașcă. Așa au ajuns să se cunoască și să devină apropiați. Cei doi păreau că se iubesc, însă, lucrurile s-au încheiat brusc. S-a discutat, atunci, că Edi ar fi înșelat-o pe Delia. Nimic mai fals, iar lucrurile au fost lămurite chiar de el.

În 2010, însă, cei doi aveau să se intersecteze din nou, în paginile ziarelor de această data. Revista Spy a publicat, atunci, un filmuleț cu cei doi, goi, în pat, clipul fiind realizat în 2006. Ambii protagoniști au avut o atitudine civilizată și au reacționat ca doi oameni maturi. Deși afectată, ținând cont de natura intimă a clipului, Delia a declarat la vremea aceea, potrivit sursei citate: „În filmuleţele astea nu văd nimic anormal. Eram doi oameni care trăiam sub acelaşi acoperiş. Noi ne distram, totul era o glumă. Nu mi-e ruşine să fiu femeie, sunt sigură pe feminitatea mea şi nu am de ce să mă supăr şi să mă deranjeze”.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/edi-iordanescu-relatie-scandaloasa-delia-a-facut-638296.html#gal=2DJ-pgh7Br&gal_i=7&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava