Concert pascal
MOPAN Suceava

Moartea îndrăgitei actrițe Edith Gonzalez a șocat o lume întreagă. Superba „Salome” s-a stins din viață la 54 de ani, răpusă de un cancer ovarian. Potrivit apropiaților, ea a lăsat instrucțiuni precise cu privire la înmormântarea sa, notează click.ro.

Una dintre cele mai bune prietene ale starului mexican, Leticia Calderon, a mărturisit că Edith Gonzalez și-a dorit cântăreți mariachi la teatrul ANDA (Teatrul Național Asociația Actorilor), unde a vrut să fie depusă. Dorința i-a fost îndeplinită, iar colegii ei au avut ocazia să își ia rămas bun de la regretata actriță. Muzicienii au cântat mai multe melodii preferate de-ale lui Edith Gonzalez, printre care „Si se dejar”, Cielo Rojo” și „Las Golodrinas”. Victor Manuel, fratele ei, a fost cel care a ținut primul un discurs în memoria ei. Prietenii ei au declarat presei mexicane că Edith Gonzalez și-a dorit ca înmormântarea ei să nu fie una tristă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/edith-gonzalez-si-planificat-propria-inmormantare-pana-la-ultimul-detaliu-vrut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava