Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de trei zile, bătrânele stadioane ”Areni” și ”1 Mai” au răsunat de chiotele micilor fotbaliști care s-au reunit la cea de-a doua ediție a Juniors Cup Suceava. Competiția organizată de clubul Juniorul Suceava, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Suceava a adunat la start 80 de echipe din 8 județe, Suceava, Botoșani, Iași, Prahova, Galați, Brașov, Bistrița-Năsăud, Vaslui plus municipiul București. Turneul s-a desfășurat pe cinci categorii de vârstă copii născuți în 2008, 2010, 2012, 2013 și 2014.

La categoria 2008, în finala mare Juniorul Suceava a învins Juniorul Dorohoi cu 5-0, pentru ca în partida pentru locurile III-IV, LPS Suceava să treacă de Viitorul Dorohoi cu 4-2.

La categoria 2010, turneul s-a desfășurat pe trei grupe de câte patru echipe. După o serie de meciuri care de care mai interesante, în finala pentru locurile I-II s-au întâlnit echipele Juniorul Suceava Alb și Junior Botoșani. Gazdele s-au impus clar cu 4-0. Medaliile de bronz au revenit celor de la Kids Tâmpa Brașov care au câștigat duelul cu Juniorul Suceava Verde.

Categoria 2010 a adunat la start 10 formații care au fost împărțite în două grupe. Finala a fost o ”afacere internă”, Juniorul Suceava Alb învingând Juniorul Suceava Verde cu 2-1. În meciul pentru locurile III-IV, Junior Câmpulung Moldovenesc a trecut de Junior Dorohoi cu 3-0.

Categoria 2013 s-a desfășurat într-un ssitem de trei grupe a câte patru echipe. În finala mare Junior Botoșani a trecut de Juniorul Alb Suceava cu 4-1, în timp ce în finala mică, Foresta Fălticeni a învins LPS Vaslui cu 4-1.

Cea mai mică categorie de vârstă a fost o dispută între 10 formații împărție în două grupe. În finala mare, Juniorul Suceava a surclasat-o pe Junior Botoșani cu 7-0, în timp ce în finala mică Juniorul Suceava Verde a trecut de Luceafărul Suceava cu 2-1.

Organizatorii, arbitri și toți cei care s-au străduit să le ofere celor mici condiții optime de joc și momente de bucurie adevărată pe care doar fotbalul le poate da, merită toate felicitările pentru că au înfruntat trei zile de caniculă la Suceava. Competiția a reprezentat un adevărat succes și a dovedit faptul că există talente adevărate în Bucovina și că Suceava poate găzdui turnee de anvergură națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava